van der Horst

Thierry Neuville met #20 in Sardinië

Thierry Neuville
Thierry Neuville
Hyundai gaat in de rally van Sardinië, de zesde manche van het wereldkampioenschap rally, Thierry Neuville opnieuw niet nomineren om constructeurspunten te pakken. Dat maakte Hyundai Motorsport donderdag bekend. Onze landgenoot moet in Italië op weg met de zogenaamde #20, de derde wagen van constructeur Hyundai. Dat is ook het geval voor de rally van Portugal, die volgende week plaatsvindt.
Velen zien er een motie van wantrouwen in vanuit het team ten opzichte van Neuville, maar het laat de Belg wel toe om onbezorgd in de aanval te gaan om te proberen een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Hayden Paddon startte in de jongste Rally van Argentinië ook met de #20 en boekte zo de eerste overwinning voor de nieuwe Hyundai i20.

Hyundai nomineert in Italië Nieuw-Zeelander Hayden Paddon en de Spanjaard Dani Sordo. Kevin Abbring mag zijn leerproces verder zetten in de oude versie van de i20

Foto: Sandro Delaere



Dit artikel werd gepubliceerd door Sandro Delaere in FIA World Rally Championship op donderdag 12 mei 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Rally Sardinië.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons