van der Horst

Trophy of the Dunes: Debuut van Wolfgang Reip in Dutch GT4 wordt uitgesteld

Wolfgang Reip
Wolfgang Reip
Het Nissan Dutch GT Academy team kondigde begin deze zomer aan dat het aan drie races van het Dutch GT4 kampioenschap zou deelnemen met Sandor van Es en de Belg Wolgang Reip als rijders. De drie geselecteerde wedstrijden waren de GP Masters, de Trophy of the Dunes en de Finale races, die allen plaats vinden op het circuit van Zandvoort. De wedstrijd in het kader van de Masters werd afgelast wegens een tekort aan deelnemers en voor de wedstrijd van volgende week moet Reip forfait geven waardoor de Belg uiteindelijk enkel tijdens de Finale races op 12 en 13 oktober in actie komt in het Dutch GT.
Volgend weekend rijdt het Dutch GT op Zandvoort samen met de deelnemers aan het British GT kampioenschap die er twee wedstrijden van één uur betwisten. Het Nissan Dutch GT team dat er zijn eerste race van het jaar zal betwisten met een Nissan 370Z liet echter weten dat Wolfgang Reip wegens andere verplichtingen niet zal kunnen plaats nemen naast Sandor van Es zoals eerder was aangekondigd. De Belg zal vervangen worden door de Nederlandse Formule 3 rijder Dennis van de Laar. Reip zou er echter wel bijzijn tijdens de laatste race van het jaar, de Finale races op 12 en 13 oktober.

Foto: Nissan Motorsport



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Dutch GT Championship op woensdag 28 augustus 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Trophy of the Dunes.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons