van der Horst

24H Spa: Vincent Vosse (WRT) geeft mening over zandbakken en witte lijnen

Vincent Vosse
Vincent Vosse
Gisteren, zowel tijdens de vrije training als de kwalificaties, zagen we heel wat chrono's geschrapt worden omdat wagens constant op en over de limieten van de piste gingen. Autosport.be legde zijn oor te luister bij W Racing Team-teamverantwoordelijke Vincent Vosse en polste naar de mening van de rijder die in een niet zo ver verleden zelf nog aan de start stond van de 24 Hours of Spa.
  • Oeste Kart
BMW Sports Trophy Team Marc VDS - BMW Z4
BMW Sports Trophy Team Marc VDS - BMW Z4
"Het is duidelijk dat zo'n situatie niet wenselijk is, ook niet voor de piloten zelf. Het heeft echter zijn reden en dat is de veiligheid. We werken (bij ons) evenwel verder en er zijn nu eenmaal dingen die we leuk vinden en dingen die we minder waarderen. We waarderen hoe langer hoe meer de 24H van de Nürburgring. Ik heb daar op de TV-schermen nog nooit een opmerking gezien over de track limits en we weten waarom... Helaas, omdat de zandbakken er (in Spa nvdr.) niet meer liggen, geeft dat de mogelijkheid aan piloten van een minder niveau om dichterbij te kruipen op piloten van een uitzonderlijk niveau."

Foto's: Martijn Wouters & Niels VaeckSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Blancpain GT Endurance op vrijdag 24 juli 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons