van der Horst

Wedstrijd: Win duo VIP-tickets voor TCR Benelux in Mettet!

Start TCR Benelux Zolder Sprint Race 3
Start TCR Benelux Zolder Sprint Race 3
Met de 10 Hours of Mettet is de TCR Benelux aanbeland bij de allerlaatste meeting van zijn eerste seizoen. Autosport.be kan in samenwerking met Michelin wederom enkele duo VIP-tickets weggeven, geldig op zondag. Michelin sprong zoals geweten mee op de kar om als bandenleverancier te fungeren voor het nieuwste geesteskind van Kronos Events en heeft in dat kader ook een hospitality opgezet. Inbegrepen in het bomvolle VIP-programma is onder meer een ontbijt, middagmaal, gridwalk en bezoek aan de Michelin-bandenworkshop. Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor de tickets? Lees vooral verder....
KIA TCR
KIA TCR
In Mettet wordt in het kader van de seizoensfinale een wereldpremiere gehouden van een nieuwe TCR-wagen; we berichtten hierover reeds eerder op Autosport.be. Laat ons voor maandag 24 oktober 2016 23:59 via ons contactformulier het merk van de wagen weten, samen met het aantal inzendingen dat je denkt dat we zullen ontvangen voor de deadline. Vermeld zeker en vast ook je e-mail adres en telefoonnummer!


Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. Tegen de uitslag is geen bezwaar of beroep mogelijk. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Inzendingen ontvangen na 24 september 2016 23:59 worden niet in beschouwing genomen. Slechts één deelname per persoon. Dit reglement kan op elk moment aangepast worden. Onvolledige inzendingen worden niet in beschouwing genomen.

Foto's: Georges De Coster & Kronos Events  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons