van der Horst

Wedstrijd: win een codrive in de Hankook 25 Hours VW Fun Cup!

De Biplace-categorie in Francorchamps
De Biplace-categorie in Francorchamps
Niet alleen de toeschouwers volgen over iets minder dan twee weken de zegestrijd in de 22ste editie van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup. Enkele honderden passagiers hebben immers het geluk om de race op het circuit te beleven, aan boord van een van de tientallen Biplaces. Autosport.be biedt u de kans om zelf zo'n codrive mee te maken... Op zaterdag of zondag, dat bevestigen we nog in functie van de beschikbaarheid!
Al wat je moet doen om in aanmerking te komen om te winnen, is net zoals bij alle wedstrijden op Autosport.be volgende stappen uitvoeren:
  1. Like onze Facebookpagina als je dat nog niet had gedaan
  2. Beantwoord de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag hieronder

Wedstrijd

Het antwoord op onze wedstrijdvraag bevindt zich in onderstaande video: wat is de kleur van de helm van onze uitverkoren passagier? (lees verder onder de video)
 

Schiftingsvraag

Hoeveel mensen hebben op zondagavond 7 juli om 23.59 uur deelgenomen aan deze wedstrijd?

Antwoorden

Like onze Facebookpagina en stuur ons vervolgens je antwoord, samen met je Facebook-gebruikersnaam, je eigen naam en e-mailadres via de wedstrijdpagina.

Wedstrijdreglement: Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. Tegen de uitslag is geen bezwaar of beroep mogelijk. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Inzendingen ontvangen na 7 juli 2019 23:59 worden niet in beschouwing genomen. Slechts één deelname per persoon. Dit reglement kan op elk moment aangepast worden. Onvolledige inzendingen worden niet in beschouwing genomen.

Foto: Jacques LetihonSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Gregory Deguelde in VW Fun Cup op dinsdag 2 juli 2019.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons