van der Horst

Ypres Rally opnieuw op Britse rallykalender

Rhys Yates - Skoda Fabia R5
Rhys Yates - Skoda Fabia R5
De Ypres Rally staat opnieuw op de kalender van het Prestone MSA British Rally Championship. Dat heeft de Britse organisatie woensdag bekend gemaakt. Die wordt verreden op 28 en 29 juni 2019.
Voor het derde jaar op rij wordt Ieper de gaststad van de vierde manche van het Britse Rallykampioenschap. De Ypres Rally telt sinds 2017 mee voor het BRC. Voor de Britten biedt het een opportuniteit om hun rijders kennis te laten maken met het specifieke asfalt en de aparte omstandigheden op de West-Vlaamse wegen.

De organisatie meent dat ze geluisterd heeft naar de inbreng van hun deelnemers, wat aantoont dat heel wat teams de unieke atmosfeer in Ieper weten te appreciëren.

Hopelijk dienen genoeg sterke piloten zich volgend jaar aan om het Britse Rallykampioenschap, dat zijn 60ste verjaardag viert, te betwisten.

Foto: Sandro DelaereSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Sandro Delaere in Belgian Rally Championship op woensdag 12 september 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Ypres Rally.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons