van der Horst

Zandvoort: Larry ten Voorde oppermachtig in Porsche Carrera Cup Deutschland

Larry ten Voorde - GP Elite
Larry ten Voorde - GP Elite
Vorig weekend werden op circuit Zandvoort de vijfde en zesde race van de Porsche Carrera Cup Deutschland afgewerkt. Beide races werden gewonnen door de Nederlander Larry ten Voorde (GP Elite), die ook de leiding heeft in de tussenstand. Ook twee Belgen kwamen er aan de start met Ghislain Cordeel (GP Elite) en Glenn Van Parijs (ID Racing).
  • Powercars
Ghislain Cordeel - GP Elite
Ghislain Cordeel - GP Elite
Er stond geen maat op Larry ten Voorde in Zandvoort, de Nederlander won de beide races voor de Porsche Carrera Cup Deutschland. Bastian Buus (Allied-Racing) eindigde tweemaal op de tweede plaats. In de eerste race ging de laatste podiumplaats naar Harry King (Allied-Racing), in de tweede race eindigde rookie Robert de Haan (HRT Performance) op de derde plaats. Ghislain Cordeel (GP Elite) werd zevende in de eerste race alvorens als als twaalfde over de finish te komen in de tweede wedstrijd. Glenn Van Parijs werd mooi negende op zaterdag en sloot het weekend af met een zeventiende plaats in race 2.

Foto's: Porsche Carrera Cup Deutschland
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op woensdag 28 juni 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons