van der Horst

Zolder Superprix: voorbeschouwing VGL Racing

Hoewel het de eerste twee Belcar Endurance wedstrijden niet echt meezat is VGL Racing niet van plan om de handdoek in de ring te gooien en zullen ze blijven meestrijden in het Belcar Endurance kampioenschap aangezien mathematisch nog alles mogelijk is.
Patrick Lefèvre, licht toe: “Opgeven zit niet in onze aard en het is op deze moeilijke momenten dat je moet blijven doorzetten. Het klopt dat we een heel ander beeld hadden over dit seizoen en de titelambities in Belcar 3 wel degelijk mogelijk waren. Het blijft een mechanische sport en dat hebben we dit seizoen al vaker ondervonden.”

De derde wedstrijd zal vooral een test van de systemen worden ter voorbereiding van de 24 Hours of Zolder, mid augustus. “Minder focus op aanvallen maar als we een podium kunnen meepakken zullen we het zeker niet nalaten” aldus Patrick Lefèvre.“Ondertussen heeft de wagen een nieuw ontwikkelde diffusor gekregen en de resultaten tijdens de internationale testdag zien er veelbelovend uit.”

Benieuwd of we de perfecte mix gevonden hebben voor wedstrijd nummer 3.

VGL Racing PressDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Endurance op dinsdag 11 juli 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder Superprix.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons