van der Horst

DTM-sponsor Ice-Watch lanceert nieuwe BMW Motorsport-collectie

Marco Wittmann - BMW M4 DTM
Marco Wittmann - BMW M4 DTM
Belgische inbreng in DTM? Er is uiteraard Maxime Martin, momenteel de best scorende BMW-rijder en het Mechelse BMW Team RBM van Bart Mampaey. Maar wist u dat de wagen van regerend kampioen Marco Wittmann, Martin's teamgenoot bij BMW Team RMG, met Ice-Watch een 100% Belgische hoofdsponsor arboreert? Voor het merk uit Bastogne is de ietwat moeilijke seizoenstart alvast geen reden om de succesrijke samenwerking met de Duitse constructeur met een nieuwe, exclusieve BMW Motorsport-collectie te onderlijnen. In primeur voorgesteld in de Brusselse BMW Brand Store, liggen de nieuwe modellen waartoe ook BMW X6-designer Belg Pierre Leclerq zijn steentje bijdroeg, binnenkort in de winkel.
Ice Watch BMW-model
Ice Watch BMW-model
De eerste Ice-Watch-horloge ging in 2007 in Bastogne aan het tikken. Sindsdien zijn er reeds 12 miljoen exemplaren aan de man of vrouw gebracht en wordt het merk in 75 landen verkocht.
Vanuit hun gemeenschappelijke waarden - jeugdig, dynamisch en kwaliteit - hebben Ice-Watch en BMW samen een compleet assortiment van 16 modellen in de kleuren van de prestigieuze autoconstructeur uit München ontwikkeld. Voor autosportfans  stuk voor stuk verleidelijke  chrono- of  klassieke driewijzermodellen met aandacht voor design en elegantie. 

Ice-Watch
Ice-Watch
Elk model heeft een stevige, maar gestroomlijnde kast van 316L-staal, een gekartelde stalen ring bij wijze van velg, een wijzerplaat met de indeling van een BMW M-dashboard en tweekleurige polsbandjes met leren binnenzijde. Rond het beroemde blauw-witte logo zijn goed doordachte details aangebracht, die het geheel een gesofisticeerde uitstraling geven, zoals diepte-effecten en robuuste wijzers met een knap design.

Foto's: DTM en Ice Watch
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in Varia op vrijdag 12 juni 2015.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons