van der Horst

Ford Fiesta SportTrophy: Davie Meert keert terug als coördinator

Vanaf de Rally van Wallonië, de eerste wedstrijd van de Ford Fiesta SportTrophy 2014, zullen de deelnemers opnieuw een vertrouwd gezicht zien in de functie van Coördinator van de FFST. Davie Meert keert terug in de functie die hij tot 2012 verschillende jaren bekleedde.
Om de deelnemers aan de Ford Fiesta SportTrophy een professionele omkadering te blijven geven, wilden de promotoren van de competitie graag opnieuw samenwerken met Davie Meert voor het verzekeren van de coördinatie van de Trophy en om de relaties te verzorgen met de deelnemers en de organisatoren.

"Na 36 jaar aanwezigheid in de rallywereld, dacht ik in de loop van 2012 een streep te trekken onder mijn bezigheden in deze sport, maar niets was minder waar," lacht Davie. "Na anderhalf jaar afwezigheid, voel ik weer de behoefte om me opnieuw te engageren. Natuurlijk heb ik altijd contact gehouden met de verantwoordelijken van TeamFloral en ik ben tevreden dat ze me opnieuw het vertrouwen geven voor de functie die ik vroeger al vervulde in de FFST."

Jean-Marc Valckenaere, de verantwoordelijke van de Ford Fiesta SportTrophy, heeft niet lang getwijfeld toen hij een andere coördinator zocht: "Eind vorig seizoen beseften we dat er iemand ontbrak in het organogram van de FFST na het vertrek van Davie in 2012. Omdat we een professionele omkadering willen bieden aan de deelnemers, moesten we opnieuw een coördinator vinden."

"Onze eerste keuze was Davie," vervolgt Jean-Marc. "Hij heeft enorm veel ervaring in promotieformules en hij kent de rallysport door en door. We zijn heel blij dat we weer met Davie kunnen samenwerken en we zijn ervan overtuigd dat hij een serieuze meerwaarde is voor de Fiesta SportTrophy 2014."

Ford Fiesta SportTrophy press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Rally op vrijdag 4 april 2014.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons