van der Horst

Rolex 24: Iron Dames keren terug naar Daytona

Sarah Bovy, Michelle Gatting en Rahel Frey
Sarah Bovy, Michelle Gatting en Rahel Frey
Ook het Iron Lynx-team kwam met nieuws rond zijn programma naar buiten. Het Italiaanse team kijkt voor een tweede jaar op rij richting de Verenigde Staten, waar het een druk programma zal afwerken. Enerzijds debuteert het team er met een Lamborghini SC63, anderzijds zal het met drie Lamborghini Huracan EVO2's afzakken naar de Michelin Endurance Cup. Eén van die drie wagens daarvan is logischerwijs gereserveerd voor de Iron Dames en dus ook Sarah Bovy.
Iron Lynx en Iron Dames
Iron Lynx en Iron Dames
Bovy was vorig jaar enkel van de partij in Daytona en Sebring en ook dit jaar keert de Brusselse terug naar Florida. Daar zal ze andermaal de wagen delen met Michelle Gatting, Rahel Frey en een vierde nog aan te kondigen naam. Iron Lynx komt met nog twee wagens aan de start. In GTD Pro trekt men alle registers open met allemaal fabriekspiloten: Mirko Bortolotti, Jordan Pepper, Andrea Caldarelli en Franck Pereira. De resterende wagen komt uit in GTD met al zeker Claudio Schiavoni en Matteo Cressoni achter het stuur. De overige twee namen worden eveneens later bekend gemaakt.

Foto's: Georges de Coster - Iron Lynx



Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in IMSA WeatherTech SportsCar Championship op maandag 13 november 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Rolex 24 at Daytona.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons