van der Horst

24H Dubai: Schubert bovenaan na vrije trainingen

SX Team Schubert
SX Team Schubert
De SX Team Schubert BMW Z4 heeft in Dubai de snelste tijd neergezet tijdens de twee vrije trainingen. De bolide van Dalla Lana-Auberlen-Cameron-Werner-Hürtgen bleef na afloop van de tweede sessie evenwel net boven de grens van 2 minuten, maar hield zo wel nipt de Craft Aston van Mücke-Turner-Fujii-O'Young-Yu af met 26 duizendste, terwijl de Porsche 997 GT3-R van Klohs-Ragginger-Asch-de Phillippi net als in de eerste sessie als derde afklopte voor de winnaars van vorig jaar in de Black Falcon Mercedes.
Tijdens die eerste vrije training was de Spirit of Race Ferrari van Talkanitsa Sr-Talkanitsa Jr-Bruni-Vilander overigens nog primus, voor merkgenoten van GT Corse. Melden we nog dat de Lamborghini van AF Racing International zwaar beschadigd zou zijn en het onzeker is of de bolide nog aan de start van de volgende sessies verschijnt.

Om 16.00 plaatselijke tijd (13.00 onze tijd) starten de kwalificaties.

Foto: 24HDubai.com



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Internationaal op donderdag 9 januari 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Dubai.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons