van der Horst

24H Spa: Australisch kwartet schrijft Lamborghini in

Blancpain Racing - Lamborghini LP600 FL2 #24
Blancpain Racing - Lamborghini LP600 FL2 #24
Tijdens de 24 Hours of Spa zal er, voor het eerst sinds 2008, een Australisch team deelnemen. Lago Racing wil namelijk een Lamboghini Gallardo LP560-4 inschrijven voor het hoogtepunt van de Blancpain Endurance Series 2014. Het Australisch team vertrouwt de wagen toe aan vier landgenoten, met name teameingenaar Roger Lago, David Russell, Steven Richards en Steven Owen, terwijl Reiter Engineering het team zal ondersteunen in de Ardennen.
"Na onze succesvolle deelname aan de 12 uur van Sepang in september waar we als tweede finishten, was mijn volgende doel een deelname aan een etmaalrace. Ik wil al geruime tijd op Spa rijden en dit jaar heb ik dus de mogelijkheid om beide dingen te combineren. Ik kijk er echt naar uit, mijn drie Australische tamgenoten en ikzelf kunnen amper wachten om enkele ronden af te werken op een van 's werelds beste circuits", aldus Lago.

Foto: Georges De CosterDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Blancpain GT Endurance op woensdag 29 januari 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons