van der Horst

24H Spa: Marc VDS Racing presenteert rijderstrio's

Marc VDS Racing Team - BMW Z4 GT3 #4
Marc VDS Racing Team - BMW Z4 GT3 #4
Marc VDS Racing besloot dit seizoen niet meer aan de start te verschijnen van de Blancpain Endurance Series, maar wilde niettemin present tekenen tijdens de 24 Hours of Spa. De troepen van graaf Marc van der Straten-Ponthoz komen evenwel met ambitie aan de start van de Ardeense klassieker, zoveel is thans duidelijk als we de vandaag bekendgemaakte rijdersbezetting bekijken.
  • Powercars
Marc VDS Racing is op zoek naar revanche dit jaar, nadat vorig jaar geen van de drie Z4's de finish zag en het jaar ervoor Leinders/Martin/Palttala net naast het podium strandden op twee ronden van de winnende Audi. Eind juni zet het team in de 24 Hours of Spa één wagen minder in dan vorig jaar, de rijdersbezetting is er evenwel niet minder om en het doel is simpelweg het podium. Onze landgenoot Maxime Martin krijgt collega DTM-rijder Augusto Farfus en BMW-veteraan Jörg Müller naast zich, terwijl Bas Leinders op de zusterwagen geflankeerd wordt door Markus Palttala en BMW fabriekspiloot Dirk Werner. Geen Nick Catsburg dus, die dit jaar de volledige Blancpain Endurance Series afwerkt bij het Franse TDS Racing, ook op een Z4 GT3.

De 24 Hours of Spa worden verreden op 26 en 27 juli.

Foto: Racing International PhotographyDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Blancpain GT Endurance op donderdag 5 juni 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons