van der Horst

24H Spa: Reacties na afloop van de kwalificatie

Dirk Werner & Christopher Mies
Dirk Werner & Christopher Mies
Na de nachttraining stonden de drie piloten die de snelste tijd reden alsook de snelste in de Pro Am Cup en de Gentlemen Trophy de pers te woord. De kwalificaties verliepen rustig en veel spectaculairs viel er dus niet te melden; natuurlijk waren alle piloten tevreden over hun geleverde prestatie. Stéphane Lémeret, primus bij de Gentlemen, liet zich opvallen door af te geven op de Bentley rijders die volgens hem er zeer onorthodoxe rijlijnen op nahouden.
Dirk Werner zette de voorlopige pole neer in zijn eerste Blancpain Endurance Series wedstrijd: "Ik ben blij met de voorlopige pole, het bewijst dat we een goede set-up hebben voor een snelle ronde. Hopelijk kunnen we vrijdag tijdens de Super Pole ook vooraan staan want een goede gridpositie zorgt ervoor dat we uit de problemen blijven bij de start." 

Stéphane Lemeret
Stéphane Lemeret
Stéphane Lemeret, pole in de Gentlemen Trophy: "Ik werd gehinderd door de beide Bentleys in twee van mijn snelste ronden, ik weet niet wat die mannen bezielde! Helemaal op het einde heb ik echt moeten pushen om nog een goede ronde neer te zetten."
Foto's: Niels Vaeck  • Dreamdrive

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons