van der Horst

24H Spa: Land Motorsport maakt PRO line-up bekend

Sheldon van der Linde - Jeffrey Schmidt - Kelvin van der Linde
Sheldon van der Linde - Jeffrey Schmidt - Kelvin van der Linde
Nadat Audi Sport vorige week al had aangekondigd dat er elf exemplaren van de Audi R8 LMS GT3 aan de start zullen staan van de 70ste editie van de Total 24 Hours of Spa, heeft Land Motorsport nu ook zijn line-up bevestigd. Het Duitse team wist in slechts enkele seizoenen een stevige reputatie op te bouwen in het GT3-wereldje en zakt nu voor het eerst af naar Spa. Hoewel Land Motorsport geen officiële fabriekssteun geniet, zal het toch een wagen inzetten in de Pro-klasse.
  • Shopa
Land Motorsport- Audi R8 LMS GT3
Land Motorsport- Audi R8 LMS GT3
De Zuid-Afrikaanse broers Kelvin en Sheldon van der Linde zullen in Spa namelijk de cockpit van de Audi met startnummer #29 delen met de Zwitser Jeffrey Schmidt. Die drie heren vormden eerder dit jaar al een team in de 24 Uur van Daytona. Voor de strategie doet het team van Wolfgang Land een beroep op de diensten van Peter Baron, die aan het hoofd staat van het Amerikaanse Starworks Motorsport.

Foto's: Land Motorsport & Arne Simons

 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Endurance op dinsdag 19 juni 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • LTF

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons