van der Horst

24H Spa: Martin tekent present - Catsburg verdedigt titel

Maxime Martin
Maxime Martin
Maxime Martine zal ook dit jaar aan de start staan van de 24 Hours of Spa. Onze landgenoot verdedigt er als BMW-fabriekspiloot de kleuren van Rowe Racing. Aan boord van de #99 BMW M6 GT3 vindt hij vaste rijders Philipp Eng en Alexander Sims terug. Op de zusterwagen met startnummer 98 zal uittredend winnaar Nick Catsburg team vormen met Stef Dusseldorp en de ervaren rot Dirk Werner. Tot slot bevestigde BMW Motorsport tevens dat Martin Tomczyk plaats zal nemen in het kuipje bij Roberto Ravaglia’s BMW Team Italia naast Stefano Colombo, Giorgio Roda en Max Koebolt.
  • Belgian Truck GP
Marc VDS Racing - BMW Z4
Marc VDS Racing - BMW Z4
"Het is altijd een hoogtepunt in het jaar om te kunnen racen voor de Belgische fans", zei Maxime Martin. "Ik kan niet wachten, bedankt aan BMW Motorsport voor de kans." "Terugkeren naar Spa-Francorchamps is wat speciaal na onze zege daar afgelopen jaar", valt BMW Motosportdirecteur Jens Marquardt onze landgenoot bij. "Het was een fantastische manier voor de BMW Z4 GT3 om de endurance-racerij te verlaten en nu willen we met de BMW M6 GT3 een succesvolle start vieren in Spa", aldus de Duitser die met geen woord rept over de naam van Marc VDS Racing dat de Z4 GT3 vorig jaar zijn enige grote zege in de endurance-racerij bezorgde.

Foto's: Niels Vaeck & Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Blancpain GT Endurance op vrijdag 1 juli 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons