van der Horst

24H Zolder: 1-2 voor T2 in tweede vrije training

T2 Racing - Norma M20FC
T2 Racing - Norma M20FC
T2 Racing heeft de tweede vrije training voor de 24 Hours of Zolder afgesloten op de twee snelste plaatsen. De Norma #67 van Schlegel/Ruggiero/Zanella/Cools bleef op het einde van de sessie de zusterwagen #66 van Gepts/Verheyen/Verheyen/Decurtins/Baeten met meer dan een volle seconde voor. De derde tijd ging naar het exemplaar van Russel Racing by PK Carsport, bestuurd door Thiers/Thiers/Van Hooydonk/Magnus/Day.
Totaalplan Racing - Lamborghini Huracan
Totaalplan Racing - Lamborghini Huracan
De sessie moest wel tot driemaal toe stilgelegd worden, vanwege verschillende incidenten op de baan. Net zoals in de eerste vrije training waren het de zes Norma's die vooraan eindigden. Op de zevende plaats vinden we de Lamborghini van Totaalplan Racing (Wauters/D'Hauw/Martlé/Linthout) terug, tevens snelste GT dus, terwijl de Belgium Racing Porsche #99 (Derdaele/Saelens/Heyer/Goossens) en de Red Ant Racing Porsche #12 (Redant/Redant/Redant/Van Parijs) volgden. Net zoals vanochtend sloot de Art Racing Wolf GB08 (Morrow/Van Belle/Schouten/Praet) de vrije training af op een tiende plaats. Bij de toerismewagens ging de toptijd naar TCL Motorsport by AR Performance BMW M2 CS Racing (Terclavers/De Coninck/Wijtzes/B. Lievens/P. Lievens) met een 21ste tijd algemeen. QSR Racing (Vanderheyden/Drieghe/Janssens/D'Haese) was dan weer primus in de TB-klasse met een 28ste tijd algemeen.

Foto's: Marnik MouchaersDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Belcar Endurance op donderdag 23 september 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • LTF

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons