van der Horst

24H Zolder: De parade keert terug

24H Zolder 2019 - Parade
24H Zolder 2019 - Parade
Circuit Zolder knoopt terug aan met een traditie die de laatste twee jaren door de Covid pandemie helaas niet kon doorgaan. Er komt dit jaar op woensdagnamiddag terug een parade van alle aan de 24 Hours of Zolder deelnemende wagens van het circuit naar het centrum van Heusden-Zolder.
Parade 24 Hours of Zolder
Parade 24 Hours of Zolder
Alle aan de etmaal deelnemende wagens zijn verplicht om aan deze parade mee te doen. Er wordt woensdag 10 augustus rond 15u30 vertrokken aan het circuit om een half uur later toe te komen op het Heldenplein in Heusden-Zolder. Daar blijven de wagens staan tot 19h00 alvorens ze terugkeren via de openbare weg naar het circuit. Tevens zal de technische keuring daar ter plaatse op het plein afgewerkt worden. Iedereen is natuurlijk welkom om de wagens van dichtbij te bekijken en kennis te maken met de piloten en de toegang tot het Heldenplein is volledig gratis.

Foto's: Marnik Mouchaers & Martijn Wouters
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belcar Endurance op woensdag 3 augustus 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons