van der Horst

24H Zolder: McDonald's Racing by Comtoyou sluit nachttraining af op eerste plaats

McDonald's Racing by Comtoyou - Norma M20 FC
McDonald's Racing by Comtoyou - Norma M20 FC
Op donderdagavond stond er voor de deelnemers aan de 24 Hours of Zolder nog een verplichte nachttraining op het programma. Die verliep zonder noemenswaardige incidenten en na 125 minuten rijden in het donker ging de snelste tijd naar de McDonald's Racing by Comtoyou Norma van De Wit/De Wilde/Eteki/Bouillon/Van Dosselaer.
  • 24 Hours of Zolder
RED ANT RACING - Porsche 992 GT3 Cup
RED ANT RACING - Porsche 992 GT3 Cup
De top vijf werd weer helemaal ingenomen door de Norma CN prototypes met na het McDonald's Racing by Comtoyou exemplaar deze van T2 Racing, GHK Racing by T2, Russell Racing by PK Carsport en Krafft/PK Carsport. De snelste GT bolide was ditmaal de RED ANT RACING Porsche 992 van de familie Redant en Van Parijs, die in het klassement de Deldiche Norma vooraf ging. De Xwift Racing Events Praga R1 #78 was tweede snelste in de GTA klasse. De Speedlover Cayman voerde was de snelste van de twee Porsches in de GTB klasse.

JJ Motorsport - BMW M2 CS Racing
JJ Motorsport - BMW M2 CS Racing
Een dubbel voor Xwift Racing Events in toerisme, want zowel de besttijd in TA als deze in TB ging naar het team. Na de BM2 M2 CS Racing van XWift, volgden in TA respectievelijk de exemplaren van JJ Motorsport en BMS Motorsport. In TB was de Xwift Racing Events BMW 325i #33 de snelste, gevolgd door de SImtag Racing Bimmer en - opnieuw - een exemplaar van XWift, ditmaal het nummer 22.

--- Uitslag Nachttraining 24H Zolder 2021 (pdf) ---

Foto's: Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belcar Endurance op vrijdag 24 september 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons