van der Horst

52 wagens voor de finale races van de Lamborghini Super Trofeo Europe

Gilles Stadsbader/Mattia Michelotto - VSR
Gilles Stadsbader/Mattia Michelotto - VSR
Komend weekend en het weekend daarop vinden op het circuit van Vallelunga de finale races plaats van de Lamborghini Super Trofeo Europe waar niet minder dan 52 wagens aan de start verwacht worden. Brendon Leitch (Leipert Motorsport) leidt momenteel in de tussenstand van de Pro-klasse. Ook verscheidene Belgische renners staan er op de inschrijvingslijst en zij koesteren grote ambities.
Ugo de Wilde
Ugo de Wilde
Bij onze nationale deelnemers is er vooreerst Gilles Stadsbader (VS Racing). Als rookie in de cup maakte onze landgenoot indruk en wist dit jaar al drie races te winnen. In de tussenstand deelt hij de tweede plaats met zijn teamgenoot Mattia Michelotto. Amaury Bonduel (BDR Competition) schitterde twee weken geleden nog in de Ultimate Cup Series waar hij de drie races in de GT Sprint won. In Vallelunga wil hij even goed doen, temeer daar hij nog steeds kans maakt op de titel. Ook Ugo de Wilde (Iron Lynx) wil, na een periode met veel pech, het seizoen eindigen met een zege. TotaalPlan Racing keert terug naar de cup en doet dit ditmaal met Mario Martlé en Kenneth Linthout als rijders.

Boutsen VDS - Lamborghini Super Trofeo
Boutsen VDS - Lamborghini Super Trofeo
In de Pro-Am klasse vervoegt Roee Meyuhas op de Lamborghini Super Trofeo van Boutsen VDS Elie Dubelly. Het Belgische team zet in de Am klasse een wagen in voor Pierre Feligioni en Renaud Kuppens. Gerard van der Horst (Van der Horst Motorsport) zal er dan weer niet bijzijn nadat hij besliste om vroegtijdig zijn seizoen te stoppen.

Foto's: Niels Vaeck
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Lamborghini Super Trofeo op donderdag 9 november 2023.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons