van der Horst

Bathurst opgenomen in Gran Turismo 6 (+ Video)

Bathurst in Gran Turismo 6
Bathurst in Gran Turismo 6
Voor het eerst in de geschiedenis van de Gran Turismo serie zal het befaamde circuit van Bathurst speelbaar zijn in de race-simulator voor de Playstation 3. SCEE (Sony Computer Entertainment Europe) heeft namelijk deze week aangekondigd het Mount Panorama Motor Racing Circuit, zoals het tracé officieel noemt, op te nemen in Gran Turismo 6. Vanaf 6 december, het ogenblik dat de laatste telg uit de succesvolle gameserie in de winkelrekken ligt, moet het dus voor spelers wereldwijd mogelijk zijn te rijden over het uitdagende 6213 meter lange circuit.
  • Powercars
Bathurst in Gran Turismo 6
Bathurst in Gran Turismo 6
Vermelden we voor de volledigheid nog dat in september reeds werd aangekondigd dat Forza Motorsport 5 eveneens de omloop in New South Wales zal bevatten, al is dat spel wel gericht op de Xbox One. Voor de Gran Turismo fans is er overigens nog ander nieuws, want naar aanleiding van de 15e verjaardag van de Gran Turismo-reeks kan je een speciale "15th Anniversary Edition" van Gran Turismo 6 reserveren. Het spel komt in een speciale hoes,met exclusieve cover en kent verder tal van extra content als wagens, laksoorten, avatars enz.

Bathurst in Gran Turismo 6
Bathurst in Gran Turismo 6
Sinds 1998 gingen er reeds meer dan 70 miljoen exemplaren van de simulator over de toonbank, waardoor het spel tot op vandaag de meest succesvolle tak blijft voor Playstation. Het is ondertussen reeds drie jaar geleden dat Gran Turismo 5 uitgebracht werd, een editie die goed is voor 10 miljoen verkochte exemplaren, al verschenen er in tussentijd wel verschillende uitbreidingen. Zij die niet langer kunnen wachten op de meer 1200 auto's en meer dan 30 omlopen, wijzen we graag op de trailer lager op deze pagina, een video die tevens beschikbaar is in HD.



Foto's: Sony



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Varia op vrijdag 4 oktober 2013.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons