van der Horst

Racing Festival: Opnieuw pole voor Deldiche Racing - Norma domineert - Lamborghini snelste GT

Thomas Piessens - Tim Joosen - Luc De Cock
Thomas Piessens - Tim Joosen - Luc De Cock
Deldiche Racing heeft de pole positie veroverd voor de Belcar manche in Spa-Francorchamps in het kader van het Racing Festival. Het was reeds de vijfde opeenvolgende pole voor de troepen van Luc De Cock. Norma kwam overigens zeer dominant voor de dag, want het Franse merk monopoliseerde de eerste twee startrijen, met dank aan enkele gastinschrijvingen. De vijfde chrono was eveneens voor een gastrijder, de Ligier JS53 van Autosport Sorrento. Beste GT was eveneens een gastentry, meer bepaald de Semspeed Lamborghini. De Italiaanse schone had veel bekijks en bleef nipt de Belgium Racing Porsche 911 voor.
  • Prospeed Competition
QSR Racing - Mercedes-AMG GT4
QSR Racing - Mercedes-AMG GT4
De QSR Racing Mercedes-AMG GT4 klokte de pole in Belcar 3, met een chrono die zowaar sneller was dan de tijden die we tijdens het EK GT4 genoteerd zagen worden. De besttijd in Belcar 4 kwam op naam van de G&R Motorsport BMW M3, terwijl de strijd in Belcar 5 ongemeen spannend was, met uiteindelijk de BMW van Jo Lammens, Davy Suffeleers en Kurt Heirman die het laken naar zich toe trok. Vermelden we tot slot nog dat de BMW 1 serie van de Verdelgers en de Porsche van NSL geen tijd neerzette na problemen.

Update 18:15

Racing Festival: PG Motorsport erft Belcar 3-pole na diskwalificatie QSR

--- Uitslag kwalificaties Belcar Racing Festival 2018 (pdf) ---

Foto: Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op zaterdag 29 september 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa Racing Festival.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons