van der Horst

Racing Festival: Russel Racing wisselt van chassis

Russell Racing - Norma M20 FC
Russell Racing - Norma M20 FC
Russel Racing heeft besloten om de voorlaatste Belcar-race van het seizoen 2018 aan te vatten met nogmaals een ander chassis. Voor de start van het weekend besliste het West-Vlaamse team over te schakelen van een atmosferisch aangedreven Norma M20 FC op een geblazen exemplaar, maar dat ging niet zonder slag of stoot. DVB Racing kreeg de problemen met de turbo-krachtbron blijkbaar niet opgelost, waardoor er besloten werd te zoeken naar een ander chassis.
  • Powercars
Dat werd gevonden bij de concurrentie, namelijk het gastteam Krafft Racing welke in de aanpalende box staat. Het Franse team had namelijk nog een extra wagen meegebracht naar de Belgische Ardennen. Bizar genoeg mag de bolide van Thiers/Thiers/Magnus/Van Hooydonk starten vanaf de zevende startrij; geen onbelangrijk feit in de strijd voor het kampioenschap, waar de troepen van de familie Thiers de tussenstand aanvoeren. De bolide zal de race over 180 minuten aanvangen als laatste CN, maar nog voor de laatste wagen in de Belcar 2-klasse, namelijk de Oracle TSL Radical op rij 18.

Foto: Martijn WoutersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op zondag 30 september 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa Racing Festival.
  • Circuit Zolder

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons