van der Horst

Beperkte Oplage: The other side of the fence 2019

The other side of the fence 2019
The other side of the fence 2019
Autosportfotograaf Nico Mombaerts bracht precies een jaar geleden een eerste fotoboek op de markt. De Limburger doopte zijn werkt "the other side of the fence", een 120 pagina's rijk naslagwerk met prachtige foto's. De respons was overweldigend. Dat smaakt naar meer, zo redeneerde de Racingpixels-oprichter en de editie 2019 was geboren. Al is er één addertje: de oplage dit jaar is extreem beperkt, tot slechts 19 gepersonaliseerde exemplaren!
The other side of the fence 2019
The other side of the fence 2019
"Ik had nooit verwacht dat mijn fotoboek dergelijke respons zou teweegbrengen", vertelt Nico Mombaerts trots aan Autosport.be. "Ook dit jaar reisde ik Europa door en maakte daarbij heel wat opvallende foto's. Het kriebelde dus eigenlijk al vrij snel dit jaar om the other side of the fence een vervolg te schenken. Ik wilde echter niet zomaar een nieuwe editie. Daarom heb ik besloten om het boek uit te breiden, met meer dan 50% extra pagina's. De aanpak is echter dezelfde; hoge resolutie foto's voorzien van een woordje uitleg in een hardcover boek van 33 x 28cm."

Interesse om één van de negentien beschikbare exemplaren te bemachtigen? Haast je dan als de bliksem naar de website van Racingpixels.

Foto: RacingpixelsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op vrijdag 8 november 2019.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons