van der Horst

Bertrand Baguette met Honda naar California 8 Hours

JAS Motorsport - Honda NSX GT3 Evo
JAS Motorsport - Honda NSX GT3 Evo
Honda neemt eind deze maand in Californië deel aan de tweede manche van de Intercontinental GT Challenge Powered by Pirelli met een NSX GT3 Evo geprepareerd door het Italiaanse JAS Motorsport. De wagen wordt bestuurd door Mario Farnbacher, Nederlander Renger van der Zande en onze landgenoot Bertrand Baguette
  • LTF
Castrol Honda Racing - Honda NSX GT3
Castrol Honda Racing - Honda NSX GT3
Bertrand Baguette komt al sinds het seizoen 2014 uit voor Honda in het Japanse Super GT en zat al achter het stuur van een NSX GT3 tijdens de laatste 24 Hours of Spa. Eerder op de week nog maakte de Belg indruk tijdens de testdagen voor de Blancpain GT Series te Paul Ricard door met de Honda Racing NSX steeds vooraan post te vatten. Renger van der Zande reed al voor Honda in de FIA GT World Cup te Macao en Mario Farnbacher zat al achter het stuur van een NSX GT3 Evo bij de 24 Hours of Daytona eerder op het jaar. Honda, dat op Laguna Seca gebruikmaakt van drie fabrieksrijders, zal ook deelnemen aan de resterende manches van de Intercontinental GT Challenge Powered by Pirelli nadat ze ontbraken op het appel bij de Bathurst 12 Hour.

Foto's: IGTC & Thomas Smets
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Intercontinental GT Challenge op vrijdag 15 maart 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting California 8 Hours.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons