van der Horst

Paul Ricard: Nick Catsburg niet aan de start

Marc VDS Racing - BMW Z4 GT3
Marc VDS Racing - BMW Z4 GT3
Nick Catsburg zal niet aan de start verschijnen van de Blancpain Endurance Series meeting te Paul Ricard later deze week. Onze Noorderbuur kwam vorige week ten val bij een mountainbike tocht; in het ziekenhuis wachtte de pijnlijke diagnose van een gebroken sleutelbeen. Catsburg timmerde nog hard aan de weg om fit te geraken voor de start van de derde meeting van het BES-seizoen 2013, maar moest vandaag niettemin de handdoek werpen. De focus zal nu komen te liggen op ELMS-manche op de Red Bull Ring halfweg juli en de 24 Hours of Spa eind juli.
  • Skylimit Events
Catsburg gaf aan dat er een vervanger aangesteld zal worden, maar wie Henri Moser en Markus Palttala zal flankeren op de Marc VDS Racing BMW Z4, is nog niet geweten, al zouden de troepen van Graaf Marc van der Straten-Ponthoz die naam spoedig wereldkundig maken volgens de Nederlander. Catsburg staat op dit ogenblik, samen met teamgenoten Palttala en Moser, negende in de tussenstand, terwijl Marc VDS Racing een vierde plaats bekleedt net voor halfweg het seizoen.

Foto: Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Blancpain GT Endurance op maandag 24 juni 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons