van der Horst

Brands Hatch: Dolby snelste - Ook Vanthoor in de fout

Blije gezichten bij Craig Dolby en MRS GT Racing
Blije gezichten bij Craig Dolby en MRS GT Racing
Ook de tweede vrije training in Brands Hatch verliep, net als de eerste, niet geheel vlekkeloos. Dit keer was het Laurens Vanthoor die vroeg in de sessie er af ging in zijn #1 WRT Audi, met de nodige schade achteraan tot gevolg. De sessie diende kort onderbroken te worden om de auto te takelen, bij aankomst in de pits gingen de monteurs van WRT meteen aan het werk om de wagen te herstellen voor de kwalificatie later op de dag.
WRT ging meteen aan het werk om de #1 Audi tijdig te herstellen
WRT ging meteen aan het werk om de #1 Audi tijdig te herstellen
De snelste tijd in de tweede vrije training was voor thuisrijder Craig Dolby, die de #73 MRS GT Racing Nissan serieus de sporen gaf en al vroeg in de sessie de tabellen aanvoerde. Enzo Ide eindigde samen met teamgenoot Christopher Mies als tweede in de #2 WRT Audi, op drie zagen we bij het vallen van de vlag nog een Audi van WRT, het exemplaar met startnummer 4 van James Nash en Frank Stippler. Foto's: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Sprint op zaterdag 9 mei 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Brands Hatch.
  • Powercars

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons