van der Horst

Circuit Zolder aanwezig op Autosalon Brussel

Audi DTM op stand Circuit Zolder
Audi DTM op stand Circuit Zolder
Van 19 tot en met 27 januari 2019 opent de grootste autoshow van het land opnieuw zijn deuren in Brussels Expo op de Heizel. Circuit Zolder krijgt dit jaar ook een verdiende plaats op het Autosalon. Op maar liefst twee standen promoot het circuit het DTM-Kampioenschap en de Petrolhead Days. Bezoekers genieten van speciale salonacties en werpen exclusief een blik op de deelnemende wagens.
Het Belgische Autosalon is een niet te missen afspraak voor elke liefhebber van prestigewagens. Op de 97ste editie stellen de grootste auto- en motormerken hun gamma voor aan het publiek. En het Brusselse publiek wordt dit jaar verwend met maar liefst drie grote wereldpremières.

Trouwe partners ProduPress, Audi Club Belgium en WRT

Team WRT - Audi RS 5 DTM
Team WRT - Audi RS 5 DTM
Het Autosalon krijgt een racewagen van een van de belangrijkste Europese racecompetities op bezoek. Zo brengt het Belgische WRT-team twee Audi RS5’s aan de start in het DTM-Kampioenschap dat voor het eerst sinds 2002 terugkeert naar Circuit Zolder. Een daarvan zal blinken op het Autosalon, met een livery van de Audi Club Belgium aan de stand van ProduPress, een trouwe partner van Circuit Zolder.
 
Deze multi-media specialist is toonaangevend in België wat betreft de verspreiding van informatie over auto’s, voor zowel magazines als websites. Met meer dan 45 personeelsleden en een volledige focus op de automobielsector, is ProduPress de grootste leverancier van automagazines op de Belgische markt. Place to be: allereerste stand als je binnenkomt via parking C.

Petrolhead Days

Petrolhead Thursday
Petrolhead Thursday
Circuit Zolder heeft niet één maar twee standen op het Autosalon. Voor Petrolhead (een samenwerking met Draaif) promoten ze de drukbezochte Petrolhead Days op Circuit Zolder. Een uniek event voor dreamcars en classic cars. Aan deze stand, bij de Dream Cars expo, zal een exclusieve Jaguar aanwezig zijn. Deze expo tijdens het salon, is een belangrijke reden waarom meer dan een derde van de bezoekers naar Brussel afzakt.
 
Speciale salonacties

Audi RS5 DTM
Audi RS5 DTM
Bezoekers aan het Autosalon genieten van tal van speciale salonacties. Bij aankoop van een jaarabonnement voor een magazine van ProduPress ontvangen de eerste 100 abonnees twee zaterdagtickets voor DTM op 18 mei ter waarde van € 48,00. Daarnaast lopen er van 15 tot 28 januari 2019 twee acties waarbij de bezoekers een gereduceerde korting krijgen op toegangstickets voor DTM en alle Circuit Zolder events. Gebruik op www.dtm.com/tickets de promocode ‘ZOL2DTM’ voor 10% korting bij aankoop van DTM tickets. Gebruik op www.circuit-zolder.be/nl/events de promocode ‘ZOLSALON’ voor 10% korting op alle tickets in VVK.

Nog geen ticket voor het Autosalon kunnen bemachtigen? Geen paniek, Circuit Zolder geeft namelijk 10 tickets weg! Winnen kan door een foto te maken voor de ingang van Circuit Zolder en deze te delen op Facebook of Instagram met de hashtags #ZOLSALON en #DTMlove.

Circuit ZolderDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Deutsche Tourenwagen Masters op donderdag 17 januari 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder DTM.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons