van der Horst

Club Circuit leden krijgen toegang tot New Race Festival

Ingang Circuit Zolder
Ingang Circuit Zolder
Het heeft veel moeite gekost maar Circuit Zolder is er toch in geslaagd om de toestemming te krijgen om een, zij het nog beperkt, aantal toeschouwers toe te laten tot het New Race Festival dat dit weekend plaatsvindt. Leden van de Club Circuit Zolder krijgen zowel op zaterdag als zondag toegang tot een deel van het circuit.
  • Powercars
Aansnijden van Villeneuve Chicane
Aansnijden van Villeneuve Chicane
Indien u lid bent van de Club Circuit krijgt u dit weekend toegang tot het New Racing Festival, maar er zijn wel bepaalde voorwaarden aan verbonden. Zo krijg je enkel toegang tot de zone aan Café Circuit, de Gilles Villeneuve-chicane en de rechte lijn ter hoogte van het rijvaardigheidsterrein van ProMove en dat op zaterdag van 12.00u tot 19.00u en zondag vanaf 10.00u tot 19.00u. Er worden verschillende controleposten opgetrokken en stewards zullen er op toezien dat alle regels gevolgd worden. In de publiekszone blijven de huidige coronamaatregelen van toepassing. Leden die het event willen bijwonen dienen zich eerst aan te melden in het Welcome Center, gelegen op P69, om hun nieuwe lidkaart in ontvangst te nemen. Dat is geopend zaterdag van 11.30u tot 14.00u en zondag van 09.30u tot 11.30u. Noteren we dat dit weekend het Belcar Endurance Championship, de Belcar Skylimit Sprint Cup, de Belcar Historic Cup en de Benelux Racing Series (Porsche Sprint Trophy Benelux en BMW M2 CS Racing Cup Benelux) in actie komen.

Foto's: Marnik Mouchaers & Niels Vaeck



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belcar Endurance op woensdag 5 mei 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons