van der Horst

Condroz Rally: Na Kris Meeke nu ook Petter Solberg aan de start

Petter Solberg - Citroën C4 WRC
Petter Solberg - Citroën C4 WRC
Het wordt weer een fantastische Condroz Rally tijdens het eerste weekend van november. Nadat Citroën Racing eerder al bevestigde dat Kris Meeke aan de start komt met een DS3 R5 om het potentieel van de wagen te bewijzen, bevestigde Yves Matton een nog grotere verrassing: Petter Solberg komt aan de start in Hoei met een Citroën C4 WRC in de kleuren van Marc VDS Racing en La DH, de krant die uitpakte met de primeur.
  • De Swert Opticiens
Petter Solberg wordt ongetwijfeld de attractie van de wedstrijd. Hollywood werd pas gekroond als eerste Wereldkampioen Rallycross, nadat hij in 2003 Wereldkampioen Rally werd. In Hoei zal hij opnieuw genavigeerd worden door Phil Mills.

De laatste confrontatie tussen Kris Meeke en Petter Solberg dateert van het WK Rallycross vorig seizoen in Lohéac, vlak voor Kris Meeke Citroën Racing kon overtuigen om hem een officieel zitje te geven in het Wereldkampioenschap.





Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Belgian Rally Championship op dinsdag 7 oktober 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Rallye du Condroz.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons