van der Horst

Clubsport Racing op volle kracht voor het seizoen van 2024

Clubsport Racing - European Fun Cup
Clubsport Racing - European Fun Cup
Clubsport Racing, een ondertussen welgekende naam in het European Fun Cup-kampioenschap, gaat in 2024 voort in zijn gekende stijl: 'Harder, Better, Faster, Stronger...' Het team uit de Brusselse rand bevestigt zijn deelname aan het kampioenschap met de #114, de #415 en de #515.
De fundamenten van het succes van Clubsport Racing zijn in 2024 niet veranderd: een hele goede, technische voorbereiding van de wagens door Gregory Wielant, een stabiele bezetting aan het stuur en de rijders die genieten van professionele coaching en begeleiding door onder meer Alain Corda en Julien Schroyen. Het komende seizoen oogt dan ook veelbelovend!
 
Clubsport Racing - European Fun Cup
Clubsport Racing - European Fun Cup
De favorietenrol binnen het team is weggelegd voor de welgekende Koen De Wit. De ervaren rot vormt een team met jonge wolf Matisse Lismont en de sympathieke en regelmatige Pieter Ooms, die zijn terugkeer maakt naar het team na een jaar afwezigheid. Het trio wil zich in de voorste linies laten opmerken en ambieert een hoofdrol in Fun, maar ook in het algemene kampioenschap.

Eveneens in de Fun-categorie, voor teams zonder Top Gun-rijders, zullen Tim Peeters, Bart Custers en Nicholas Koninckx op de #114 het volledige seizoen betwisten. Met de #505 in Pure rekent Clubsport Racing op de ervaring van Jean-Luc Heymans, rookie of the Year Samir Messaoudi en teambaas Philip Vandewalle om voor podia te strijden. Ook Olivier Aerts en Bram Vanhengel zullen het team opnieuw versterken tijdens verschillende races. 

De #354 Biplace en de #217 zullen hun opwachting maken tijdens verschillende races met zowel nieuwelingen als bevestigde rijders uit Hong Kong en Australië, die naar de Benelux komen om de Fun Cup te ontdekken. 

Bij Clubsport draait het dus vooral om continuïteit en continu progressie boeken. Dat zal tijdens het seizoen 2024 voor de zoveelste keer duidelijk worden!

European Fun Cup



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Fun Cup op vrijdag 15 maart 2024.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons