van der Horst

Finale Races: Nicolas Vandierendonck neemt leiding GT4 Belgium Cup

Nicolas Vandierendonck/Bas Schouten - SRT Selleslagh Racing Mercedes AMG GT4
Nicolas Vandierendonck/Bas Schouten - SRT Selleslagh Racing Mercedes AMG GT4
Nicolas Vandierendonck is samen met Bas Schouten met de SRT Selleslagh Racing Mercedes AMG als tweede algemeen geëindigd in de eerste race voor de GT4 Central European Cup te Zandvoort. Vandierendonck was meteen ook de winnaar in de GT4 Belgium Cup en neemt in de puntenstand van de Belgische cup de leiding over van Stéphane Lémeret.
Louis Philippe Soenen - SRT Selleslagh Racing Mercedes AMG GT4
Louis Philippe Soenen - SRT Selleslagh Racing Mercedes AMG GT4
De zege was voor de Allied Racing Porsche Cayman van Nicolas Schoell en Rob Severs, die ook van op de pole was vertrokken. Het ProAm podium werd vervolledigd door de Reiter KTM van Marylin Niederhauser en Lenny Marioneck. Maciej Marcinkiewicz won in de WP Racing Team Maserati Gran Turismo MC de Am klasse. SRT Selleslagh Racing zakte met twee Mercedes AMG GT4 af naar Zandvoort, naast de bolide van Vandierendonck en Schouten die tweede algemeen werd was er ook een identieke bolide voor Louis Philippe Soenen die als dertiende over de finish kwam goed voor de tweede plaats in de GT4 Belgium Cup.

Foto's: GT4 Central European Cup
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op zaterdag 6 oktober 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort.
  • LTF

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons