van der Horst

Finaleraces: Prime Racing stelt titel veilig na tweede plaats in Assen

Prime Racing - Ginetta G57
Prime Racing - Ginetta G57
Jean Marc Ueberecken en Jean Piere Lequeux zijn met hun Prime Racing Ginetta G57 tweede geworden in de eerste race voor de GT & Prototype Challenge te Assen. Met dit resultaat verzekerden ze zich vroegtijdig van de titel in de GT & Prototype Challenge. Bas Schouten en Ward Sluys (JR Motorsport BMW M4 Silhouette) wonnen de GT klasse en klimmen in de puntenstand op naar de tweede plaats en maken nog steeds aanspraak op de GT titel.
JR Motorsport - BMW M4 Silhouette
JR Motorsport - BMW M4 Silhouette
De algemene zege was voor de Ginetta G58 van Max Aschoff, die na Spa ook in Assen de debatten domineerde. De prime Racing Ginetta kwam als tweede over de lijn en verzekerden zich zo van de titel na het uitvallen van de BE Motorsport Ligier LMP3. Bas Schouten en Ward Sluys wonnen de GT divisie niettegenstaande een slipper van laatstgenoemde bij de start. John de Wilde (Speedlover Porsche 991 GT3 Cup) leek op weg naar de zege maar een lekke band sloeg de Porsche rijder terug in het klassement. Bob Herber werd in zijn BODA Racing Porsche 991 GT3 Cup tweede voor Michael Verhagen en Willem Meijer (JR Motorsport BMW M4 Silhouette) die nog steeds de puntenstand aanvoeren.

Foto's: Niels Vaeck
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op zaterdag 20 oktober 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Finaleraces.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons