van der Horst

G-Drive Racing haalt Daniil Kvyat en Sophia Flörsch binnen

Daniil Kvyat
Daniil Kvyat
Vandaag kwam G-Drive Racing met opmerkelijk nieuws naar buiten, want het team heeft zich versterkt met voormalig Formule 1-piloot Daniil Kvyat. De Rus zal zijn eerste stappen zetten in het endurance-gebeuren en gaat voor het eerst in competitie rijden nadat hij in 2020 zijn stuur bij AlphaTauri moest afstaan aan Yuki Tsunoda. Samen met James Allen en René Binder zal de nieuwkomer uitkomen voor G-Drive Racing in het FIA WEC.
Sophia Flörsch & Esmee Hawkey
Sophia Flörsch & Esmee Hawkey
Naast Kvyat trekt Roman Rusinov ook nog Sophia Flörsch aan voor het team. De Duitse kwam de laatste twee jaar al uit voor Richard Mille Racing en kwam vorig seizoen ook in Portimão voor Algarve Pro Racing in actie in de European Le Mans Series, het team dat toevallig ook de wagens prepareert voor G-Drive Racing. Samen met Rusinov zal zij de ELMS aanvatten. Wie de derde piloot in dit kampioenschap wordt is nog niet geweten.

Foto's: Georges De Coster - Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in FIA World Endurance Championship op maandag 14 februari 2022.
  • Historic Grand Prix Circuit Zolder

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons