Guanyu Zhou eerste leider in het F3 Asian Championship

Guanyu Zhou - Abu Dhabi Racing Team
Op zondag werden te Dubai race twee en drie van het F3 Asian Champioship afgewerkt. Guanyu Zhou (Abu Dhabi Racing Team) won na de eerste race op zaterdag ook de tweede race maar moest in de derde wedstrijd al in de eerste ronde de strijd staken na een tik van een tegenstander. De Chinees verlaat Dubai als leider in de tussenstand met één punt voorsprong op Pierre-Louis Chovet (Pinnacle Motorsport) die de derde race op zijn naam schreef.
Pierre-Louis Chovet - Pinnacle Motorsport
In de tweede race stond er weer geen maat op Guanyu Zhou, die van op de pole vertrok en gans de wedstrijd op kop reed. Dino Beganovic (Abu Dhabi Racing Team) pakte de tweede plaats voor Isack Hadjar (Evans GP) en Pierre-Louis Chovet. De Fransman vertrok van op de pole in de derde race maar verloor bij de start twee plaatsen aan Roy Nissany (Hitech) en Dino Beganovic (Abu Dhabi Racing Team). Maar Chovet vocht terug en wist zich voorbij zijn twee tegenstanders te werken. Nissany verloor nog de tweede plaats aan Beganovic. Isack Hadjar finishte als vierde.

Foto's: F3 Asian Championship

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zaterdag 30 januari 2021.