van der Horst

Gulf 12H: Kessel Racing domineert laatste vrije training

Kessel Racing - Ferrari 458 Italia
Kessel Racing - Ferrari 458 Italia
Kessel Racing domineerde laatste vrije training met autoritair de drie beste tijden op naam van de drie bolides die deelnamen aan de sessie. Merkgenoten AF Corse sloten aan als vierde, voor de Black Falcon Mercedes die snelste was in de vorige training en de Bentley. De Avelon Formula #94, nog snelste gisteren, maar afwezig vanmorgen, was opnieuw primus bij de CN's op een achtste stek algemeen. Nova Race was opnieuw snelste in GTX, maar de chrono van de Ginetta #90 was wel trager dan die van Optimum Motorsport vanmorgen.
M-Sport Bentley - Bentley Continental GT
M-Sport Bentley - Bentley Continental GT
De besttijd van de Kessel Racing Ferrari van Aluko/Kemenater/Piccini, welke reeds vroeg in de sessie werd geklokt, bleef wel een seconde boven de chrono van Avelon gisteren, maar die laatste bolide reed gisteren met een lager gewicht dan met welke de race zal aangevat (moeten) worden. Ook de Bentley was opnieuw bij de les, de bolide rijdt, op een klein probleem met het gaspedaal gisterenavond, probleemloos rond en oogt zeer snel, weliswaar zonder officiële Balance of Performance. Om 15.10 lokale tijd (12.10 Belgische tijd) beginnen de kwalificaties, waarbij elke rijder 20 minuten krijgt om een goede tijd te klokken.

Volledige uitslag vrije training 3 (PDF)

Foto: Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Internationaal op donderdag 12 december 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Gulf 12 Hours.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons