van der Horst

Hockenheim: Engelhart-Ineichen winnen laatste race

ADAC GT Masters
ADAC GT Masters
De Lamborghini Huracán GT3 van Rolf Ineichen en Christian Engelhart heeft de tweede ADAC GT Masters race op het circuit van Hockenheim gewonnen, meteen ook de laatste van het seizoen. Het duo haalde het met een voorsprong van twee seconden op de Callaway Corvette C7 GT3-R van Daniel Keilwitz en Jules Gounon, die gisteren de titel reeds veiligstelde. Met dit resultaat kon het Duitse privé team ook de titel bij de teams binnenhalen, voor Land Motorsport, dat met Jeffrey Schmidt en Christopher Haase derde werd.
  • Dreamdrive
Nochtans kwam de Team Schnitzer BMW M6 GT3 (de enige in het veld) van Nick Catsburg en Philipp Eng als eerste over de meet na een duel met de Herberth Motorsport Porsche 911 GT3 R van Robert Renauer en Sven Müller. In de laatste ronde kwam het tot een contact tussen beide wagens waardoor de Porsche terugviel naar P4. De wedstrijdleiding gaf Catsburg de schuld voor het incident, waarne de BMW met 30 strafseconden pas als 13e werd geklasseerd.

>>> UITSLAG ADAC GT MASTERS RACE 2 HOCKENHEIM (PDF) <<<

Foto: ADAC



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in ADAC GT Masters op zondag 24 september 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Hockenheim ADAC.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons