van der Horst

Mark Blundell ontfermt zich over racecarrière van Max Defourny

Mark Blundell (links) & Max Defourny (midden)
Mark Blundell (links) & Max Defourny (midden)
Onze landgenoot Max Defourny sloot een meerjarig samenwerkingscontract af met MB Partners, het bureau van Mark Blundell dat rijders begeleid bij hun carrièreplanning. Defourny prijst de professionaliteit van MB Partners, dat getalenteerde rijders helpt uit te groeien tot professionele rijders.
  • De Swert Opticiens
Mark Blundell is opgetogen dat hij Defourny kan toevoegen aan de rijders die beroep doen op zijn bureau: “Max kende een aanzienlijk succes in iedere racecategorie waarin hij tot hier toe uitkwam. Hij bezit zonder twijfel het nodige talent en dat samengenomen met de toewijding die hij toonde zowel op als naast de baan, bewijst dat hij het nog ver kan schoppen in de autosport.”

Max Defourny - R-ace GP
Max Defourny - R-ace GP
Max Defourny startte met karting op de leeftijd van 8 jaar alvorens in 2014 over te stappen naar de formule wagens waar hij vier podia behaalde in de Formule Renault 1.6. Een jaar later behaalde hij de rookie titel in de Formula Renault NEC serie. Vorig seizoen werd hij derde algemeen in de eindstand van de Formula Renault EUROCUP en pakte hij de vicetitel in de Formula Renault NEC serie. Dit seizoen neemt hij opnieuw deel aan de Formula Renault EUROCUP en behaalde al drie podiumplaatsen.

Foto's: MB Partners & Georges De Coster
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op woensdag 31 mei 2017.
  • New Race Festival

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons