van der Horst

Max Verstappen andermaal present tijdens Jumbo Racedagen/WTCR-weekend in Zandvoort

Max Verstappen
Max Verstappen
Net als vorig jaar tekent Hollands glorie Max Verstappen present ter gelegenheid van de Jumbo Racedagen (17-19 mei) op Circuit Zandvoort . De bij onze noorderburen razend populaire F1-ster lokte tijdens de vorige editie in 2018 over twee dagen maar liefst 110.000 autosportfans naar de duinenomloop. De FIA World Touring Car Cup die dit jaar aan zijn tweede seizoen toe is, surft maar wat graag mee op Verstappens succesgolf en organiseert er dat zelfde weekend zijn vierde meeting van het seizoen.
  • Powercars
Max Verstappen
Max Verstappen
Racefans hoeven dus niet te wachten tot de mogelijke komst van het F1-circus naar Nederland om hun nationale held live aan het werk te zien. Zij kunnen zich alvast opwarmen aan de demorondjes die de Red Bull-rijder zowel op zaterdag als op zondag ten beste zal geven tijdens de 'Jumbo Racing Days driven by Max Verstappen'.
 
Tom Coronel
Tom Coronel
De WTCR-serie leverde vorig seizoen in Zandvoort drie gesmaakte wedstrijden af met Yann Ehrlacher, Aurélien Comte en Jean-Karl Vernay als winnaars en verwacht wordt dat het toerwagengeweld ook dit jaar de aandacht van de Verstappen-fans zal weten vast te houden. Daartoe zal ongetwijfeld ook Tom Coronel -die eind deze maand zijn programma bekend maakt - zijn steentje bijdragen, zonder Nick Catsburg en Niels Langeveld te vergeten die aan boord van hun respectieve Hyundai- en Audi-bolides eveneens de Oranje-kleuren zullen verdedigen.
Voor tickets en meer info over de Jumbo Racedagen kan u terecht op deze link.

Foto's: Hans van Onsem
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in FIA World Touring Car Cup op donderdag 21 februari 2019.
  • Footprints

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons