van der Horst

McLaren toont 2021 wagen in online live stream

McLaren MCL35M
McLaren MCL35M
Vanavond heeft McLaren de MCL35M online getoond aan het grote publiek. De uitdager voor 2021 is nog altijd gedoopt in oranje en blauwe kleuren. Anders is echter de Mercedes-motor in de gloednieuwe wagen.
Op het eerste gezicht is er niet veel veranderd aan de 2021 McLaren. Volgens technisch directeur James Key zijn er echter wel risico's: "We hebben de Mercedes-motor moeten integreren met minimale aanpassingen, want meer liet het reglement voor komend seizoen niet toe."

Teambaas Andreas Seidl is het team dankbaar voor al het harde werk. "Ondanks de moeilijke situatie heeft het team samen met de mensen van Mercedes een goede wagen gebouwd. Ik ben ervan overtuigd dat Daniel Ricciardo en Lando Norris hun uiterste best gaan doen om het best mogelijke resultaat te behalen." CEO Zak Brown noemde de goedlachse teamgenoten zelfs de sterkste line-up van 2021. 

McLaren MCL35M
McLaren MCL35M
Morgen mogen Ricciardo en Norris de auto voor de eerste keer testen in Silverstone voor de officiële filmdag van het team. Daarna volgen de tests op het Bahrain International Circuit van 12 tot en met 14 maart.

Foto's: Mclaren F1



Dit artikel werd gepubliceerd door Imaani Barée in Formule 1 op maandag 15 februari 2021.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons