van der Horst

Na Tatuus Prototype nu ook Porsche 997 Supercup voor GH Motorsport

GH Motorsport - Porsche 997 Supercup
GH Motorsport - Porsche 997 Supercup
GH Motorsport, het team rond Glenn Haverals is uit zijn voegen aan het barsten. De voormalig eenzitterpiloot richtte een jaar geleden GH Motorsport op en schafte zich twee Radicals SR3 aan met de bedoeling om de Special Open Trophy te rijden. Na de problematiek rond SOT moest Haverals andere oorden opzoeken en belandde in de Supercar Challenge Superlight en reed zich ook naar het podium tijdens de recent verreden 24 Hours of Zolder. Vorige week berichtten we dat het team uit Poederlee een heuse Tatuus Prototype PY 012 aan zijn wagenpark mocht toevoegen. Met deze wagen wil Glenn Haverals een gooi doen naar de titel bij de Superlights binnen de Supercar Challenge en uiteraard ook de 24 Hours of Zolder. Vandaag kregen we het bericht binnen de GH Motorsport ook een Porsche 997 Supercup zal inzetten in 2014.
  • Prospeed Competition
Glenn Haverals: “Voor de prototypes kennen we de bestemming en mogelijk kunnen we naast de Supercar Challenge en de 24 Hours of Zolder ook aan de slag in de VdeV en met de Tatuus op langere termijn in de LMP3”.

Tatuus Prototype
Tatuus Prototype
“Met de Porsche mikken we vooral op Porsche GT3 Cup Challenge Benelux, een kampioenschap dat goed aan het groeien is, maar uiteraard kan je met een Porsche alle richtingen uit. Vandaar dat we de deur open houden voor piloten die met de Porsche interesse hebben in Het Belgium Racing Car Championship (BRCC), de Supercar Challenge, de 24 Hours of Zolder of andere endurance wedstrijden zoals de Series van Creventic in Zandvoort, Barcelona, Dubai, enz”.

Verder beschikt GH Motorsport ook over een Porsche 991 GT3 baanversie die kan worden aangewend voor trackdays zoals deze van Curbstone en Skylimitevents.

Meer informatie nodig?

U kan Glenn en Annick Haverals bereiken via
  • 0475/ 89 02 79
  • info@gh-motorsport.be
  • www.gh-motorsport.be

Foto's: GH Motorsport



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit op woensdag 29 januari 2014.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons