van der Horst

New Race Festival: Freddy Loix aan de start

Freddy Loix - Guy Verheyen
Freddy Loix - Guy Verheyen
De Belcar-manche in het kader van het New Race Festival krijgt een topper van formaat aan de start. Niemand minder dan Freddy Loix komt zijn deelname aan de 24 Hours of Zolder voorbereiden. De elfvoudig winnaar van de Rally van Ieper zal Guy Verheyen en Chris Mattheus vervoegen op de GHK Racing Porsche 991. Met deze wagen neemt het drietal later dit jaar ook deel aan de 24 Hours of Zolder.
GHK Racing - Porsche 911 GT3 Cup
GHK Racing - Porsche 911 GT3 Cup
"We willen dit seizoen meestrijden voor de knikkers", vertelt Guy Verheyen. "Onder meer daarom opteren we dit seizoen opnieuw voor Porsche en voor ervaren rijders als Chris Mattheus en Freddy Loix. Omdat Freddy bij GHK Racing de 24 Hours of Zolder zal afwerken, achtten we het nuttig om hem ook voordien al wat tijd in de wagen te laten hebben. Het is dus met het oog op de etmaalrace in augustus dat Freddy nu reeds achter het stuur zal kruipen, maar dat wil niet zeggen dat we dit weekend geen goed resultaat beogen. Het podium en niets minder is onze ambitie!"

Foto's: Marnik Mouchaers & Ronald JanssensDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op donderdag 1 juni 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • LTF

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons