van der Horst

Paul Ricard: Team WRT met zes auto’s en Vervisch naar Frankrijk

Frédéric Vervisch
Frédéric Vervisch
Zaterdagavond gaat de 1000 km van Paul Ricard van start, de derde manche van de Blancpain GT Series Endurance Cup. Voor de race die om 18 uur ’s avonds van start gaat hebben zich niet minder dan 61 wagens ingeschreven. Onder de deelnemers het Team WRT dat niet minder dan zes Audi R8 LMS inzet waarvan vijf in de Pro categorie. Ook Frédéric Vervisch is weer van de partij, hij deelt het stuur van wagen #2 met Connor de Phillippi en Christopher Mies.
WRT - Audi R8 LMS
WRT - Audi R8 LMS
Een extra Audi R8 LMS wordt gedeeld door Antonio Garcia, Nico Müller en René Rast. Dries Vanthoor, vorig weekend nog winnaar in Le Mans in de GTE Am klasse komt uit op de wagen #5 samen met Le Mans teamgenoot Will Stevens en Marcel Fässler. De enige WRT Audi in de Pro-Am klasse krijgt de versterking van de jonge Zwitser Hugo De Sadeleer.


Van Belgische zijde zijn verder nog present Maxime Soulet (Bentley Team M-Sport), Bertrand Baguette (Attempto Racing Lamborghini), Maxime Martin (ROWE Racing BMW), Christian Kelders (Saintéloc Racing Audi Pro-Am), Louis Machiels (Spirit of Race Ferrari PRO-Am), en Bernard Delhez (Team HB Racing Lamborghini Am).

Foto's: Arne Simons & Marnik Mouchaers
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Blancpain GT Endurance op dinsdag 20 juni 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons