van der Horst

Racing Festival: Eerste zege voor Kenny Herremans

Loek Hartog - Bas Koeten Racing
Loek Hartog - Bas Koeten Racing
Ook de tweede race voor de Ford Fiesta Sprint Cups op de omloop van Spa-Francorchamps werd gedomineerd door de deelnemers aan de Nederlandse cup. Loek Hartog kwam als eerste over de lijn na een fel duel met Laurens De Wit. Met Liroy Stuart, Paul Sieljes en Dominique Kraan ging de hele top vijf naar deelnemers aan de Ford Fiesta Sprint Cup NL.
  • St. Paul
Kenny Herremans - Team Floral
Kenny Herremans - Team Floral
Kenny Herremans, die van op de tweede lijn was gestart, werd winnaar van de Ford Fiesta Sprint Cup BE. Hij hield de winnaar van de eerste race, Martin Leburton, achter zich. Stienes Longin herpakte zich na een moeilijke race op zaterdag en werd nog derde na een mooie remonte. Ayrton Redant finishte als vierde en wint de Junior cup. Jens Verbesselt maakte de top vijf vol, achter hem volgden Thibault Parmentier, Ruben Valckenaere, Yannick Redant, Philippe Huart en Frank van Langendonck.

Foto's: Niels Vaeck
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Ford Fiesta Sprint Cup Belgium op zondag 30 september 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa Racing Festival.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons