van der Horst

ROWE Racing concentreert zich op de etmaalraces

ROWE Racing - BMW M4 GT3
ROWE Racing - BMW M4 GT3
ROWE Racing trekt dit jaar ten strijde met een nieuw wapen, de BMW M4 GT3. Na een jaar in de DTM ligt de nadruk ditmaal op de endurance races met als hoofddoel de zege in de 24 uren van de Nürburgring en in de 24 Hours of Spa. In 2020 wist ROWE Racing beide wedstrijden te winnen, toen met twee verschillende wagens, de BMW M6 GT3 in Duitsland en de Porsche 911 GT3 R in de Ardennen.
ROWE Racing - BMW M4 GT3
ROWE Racing - BMW M4 GT3
Geen DTM meer voor ROWE Racing maar de focus op de twee belangrijkste etmaalraces voor GT bolides. Vooreerst is er de 24 uren van de Nürburgring eind mei en ter voorbereiding van die wedstrijd zal het team vooraf deelnemen in april aan twee races van de Nürburgring Endurance Series (NLS) en de kwalificatieraces voor de etmaalrace.

ROWE Racing - BMW M4 GT3
ROWE Racing - BMW M4 GT3
Eind juli staan de 24 Hours of Spa op het programma, maar naast aan het hoogtepunt van de GT World Challenge Europe zal ROWE Racing ook nog deelnemen aan de vijf overige races van de Endurance Cup. We zullen de BMW M4 GT3 in de typische kleuren van ROWE Racing voor het eerst in actie te zien krijgen bij de openingswedstrijd van de GT World Challenge Europe in Imola op 3 april.

Foto's: ROWE Racing Presseservice
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in GT World Challenge Europe op dinsdag 15 februari 2022.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons