van der Horst

Silverstone: Soulet snelste bij vrije trainingen

Soulet/Pastorelli - V8 Racing Corvette
Soulet/Pastorelli - V8 Racing Corvette
Op Silverstone vonden de vrije trainingen plaats voor de wedstrijden van het GT Open kampioenschap. tijdens de morgensessie lag de piste er zeer nat bij en was de snelste tijd voor de TF Sport Aston Martin. Na de middag was de baan zo goed als opgedroogd en het was de V8 Racing Corvette GT1 van Maxime Soulet en Francesco Pastorelli, die Sijthoff vervangt, die de snelste dagtijd liet optekenen.
  • LTF
Turner/Fanin - TF Sport Aston Martin
Turner/Fanin - TF Sport Aston Martin
Noodgedwongen moest Maxime Soulet zijn zitje op de SRT Corvette omruilen voor dat van de V8 Racing Corvette maar dat belette niet hij op het einde van de dag weer bovenaan de tabellen prijkte. De V8 Racing die hij deelt met Francesco Pastorelli zette op een zo goed als droge piste een tijd neer van 2:03.185 en was daarmee sneller dan de V8 Racing GT3 Corvette van Retera/Kielwitz, de TF Sport Aston Martin van Turner/Fanin en de Ombra Ferrari 458 van Barba/Sicart. In de morgen trok een heuse storm over Silverstone en op de kletsnatte piste was de snelste tijd voor de TF Sport Aston Martin die de Scuderia Villorba Ferrari van Montermini/Schiro vooraf ging.

Foto's: GT OpenSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International GT Open op vrijdag 18 juli 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Silverstone.
  • St. Paul

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons