van der Horst

Silverstone: Winst voor Zampieri/Altoe & Van der Horst – Drama voor Lagrange

Podium Lamborghini Cup klasse Silverstone
Podium Lamborghini Cup klasse Silverstone
De tweede race van het weekend was iets geanimeerder dan de eerste. Vooral de drive through bestraffingen van leider Lind (te snel op het gas tijdens de start) en Lagrange (derde stelling algemeen) die te snel door de pitlane reed waren de voornaamste feiten. Zampieri en Altoe wonnen voor Jeffries/Tweraser die met een zege en een tweede plaats de beste zaak doen dit weekend. Snoeks/Pull werden knap derde met een opzittende Postiglione als vierde.
  • Skylimit Events
Chrisal Leipert Motorsport - Lamborghini Huracán
Chrisal Leipert Motorsport - Lamborghini Huracán
Normaliter hadden we Lagrange en Schandorff op het algemene podium moeten zien, maar een van de beide piloten reed te snel door de pitlane. Spijtige zaak uiteraard na een prachtweekend met een zesde plaats in race 1. In de Lamborghini Cup was er daarentegen de zege van Gerard van der Horst voor de winnaar van race 1, de Fransman Collado die op het einde nog voorbij William van Deyzen naar de tweede plaats ging. Met vier podia in twee races, waarvan een zege mag men tevreden terugblikken bij Van der Horst Motorsport.

Foto's: Racing International Photography & Van der Horst MotorsportDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Lamborghini Super Trofeo op zondag 20 mei 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Silverstone.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons