van der Horst

Spa Speed Week: Sam Dejonghe samen met Bas Schouten in GT4 European Series

Sam Dejonghe
Sam Dejonghe
Sam Dejonghe wordt in Spa de ploegmaat van Bas Schouten op de Selleslagh Racing team Mercedes AMG GT4 tijdens de vierde manche voor de GT4 European Series, dat heeft de Nederlandse piloot zelf bekend gemaakt op zijn Facebook pagina.
Bas Schouten/Ward Sluys - Selleslagh Racing Team Mercedes AMG GT4
Bas Schouten/Ward Sluys - Selleslagh Racing Team Mercedes AMG GT4
Bas Schouten die vorig weekend nog tweemaal op het hoogste ereschavot stond bij de Supercar Challenge wedstrijden te Circuit Zolder zet zijn Europese GT4 campagne eind deze maand verder in Spa. De Nederlander stapte in bij Selleslagh Racing team bij de tweede manche op de omloop van Brands Hatch waar hij team vormde met zijn Supercar Challenge ploegmaat Ward Sluys. In Misano kreeg de Nederlander Bob Herber naast zich en nu voor de volgende manche zal Sam Dejonghe hem vervoegen op de Mercedes AMG GT4. Voor Sam Dejonghe is de Mercedes geen onbekende want ook hij kwam voordien al uit op een Duitse GT4 bolide van het Belgische team en dat tijdens de eerste manche van het Europese GT4 kampioenschap te Zolder waar hij de wagen deelde met Gregory Eyckmans.

Sam Dejonghe komt ook dit weekend in actie tijdens de 25 Hours Fun Cup te Spa waar hij inspringt voor Anthony Kumpen die zich blesseerde tijdens de Nascar Whelen Euro Series manche in Tours.

Foto's: Niels Vaeck & Arne Simons
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op woensdag 4 juli 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa Speed Week.
  • Powercars

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons