van der Horst

Abril promoveert naar Bentley fabrieksteam - Soulet blijft aan boord

Vincent Abril
Vincent Abril
Vincent Abril schopte het met Bentley Team HTP recent tot Blancpain Sprint Series-kampioen, een prestatie die niet ongezien voorbij is gegaan. De amper 20-jarige Monegask promoveert dan ook tot fabrieksrijder bij Bentley Motorsport waar hij volgend seizoen het stuur van de #7 Continental GT3 zal delen met Guy Smith en Steven Kane die hebben bijgetekend. Maximilian Buhk van zijn kant zal samen met Andy Soucek en onze landgenoot Maxime Soulet opnieuw de officiële #8 Bentley bemannen in de Blancpain Endurance Series.
Monegask Abril die in Zandvoort met Buhk de Blancpain Sprint-titel behaalde onder de neus van het Belgische WRT, krijgt dus het zitje van Andy Meyrick toegewezen; deze werd bedankt voor zijn inzet bij de ontwikkeling van de Continental GT3 en zal mogelijks nog sporadisch in actie komen. Abril, Smith en Kane komen in december al voor een eerste keer samen aan de bak ter gelegenheid van de 12U van Sepang.

Foto: BentleySchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in Blancpain GT Endurance op donderdag 5 november 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Sepang 12 Hours.
  • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons